Solbergaläsprojekt

Ännu en webbplats i Webbstjärnan

Besök av författaren Johan Unenge

Hur tyckte du att det var förra torsdagen (11/5) när Johan Unenge,  författaren till ”Mitt extra liv”,  var på besök?

Fick du svar på de frågor som du hade om boken?

Vad minns du bäst från hans besök?

Blev du intresserad av att läsa någon av hans andra böcker?

11 kommentarer

 1. Jag tyckte torsdagen var var bra och kul at få svar på frågorna och veta lit om han. Ja. Det var att han verkade så posetiv och lugn så det gjorde att jag tyckte om honom men det jag minns mäst är när han bärettade om det besöket när han var på en annan skola och pratade med en klass om boken. Ja skulle vilja läsa den där boken om två tjejer som han bärättade om.

 2. Jag tyckte att det var kul när Johan var här han gjorde allt som han pratade om intressant.
  Jag fick svar på alla frågor som jag hade om boken.
  Jag minns bäst när han ritade i aulan, han ritade jätte bra och fort.
  Nej jag blev inte sugen att läsa någon av hans andra böcker, dom är lite mer för yngre personer tycker jag.

 3. 1. Det var kul att få svar på frågorna och veta vad han tyckte
  2. Ja vi fick bra svar på alla frågorna
  3. Jag minns mest när han va i aulan och att han var kung på att rita
  4. Lite om den boken som handlade om killen som blev mördad av dom där nynazisterna

 4. 1. Jag fick inte svar på alla frågor.
  2. När han Presenterade sig i klassrummet
  3. Nej jag blev inte intresserad av att läsa någon av hans böcker.

 5. 1. Jag tyckte det var tråkigt att bara sitta att lyssna.
  2. Jag fick svar på frågorna jag ställde.
  3. Jag minns bäst när han målade i aulan och pratade.
  4. Jag blev inte intresserad av att läsa någon av hans bok.

 6. Jag tyckte det var ganska tråkigt för att man bara satt och lyssnade och man gjorde ingenting förutom att sitta och lyssna. Ja jag fick svar på frågorna jag hade om boken. Det jag minns bäst från hans besök var när han ritade i aulan.
  Jag blev inte intresserad av att läsa hans bäcker

 7. Tyckte det inte var intressant de han pratade om, men han ritade bra. Jag fick svar på de frågor jag hade om boken, inte för jag var intresserad av boken direkt. Jag minns bäst från hans besök att han ritade väldigt fint, gämfört med hur jag ritar. Jag blev inte intresserad av att läsa hans andra böker, men har hört talas om innan vad dem handlar om. Läser aldrig böker

 8. 1. jag tyckte han var SKIT-ROLIG!!!! Han var duktig på att rita och han gjorde det i ljusets hastighet. Han var cool och såg annorlunda ut än när vi såg en film om han. Han var väldigt charmfull!

  2. När man pratar om boken så fick jag inte direkt reda på slutet, allt han sade var att han ville göra oss lite irriterade och frustrerade men det var meningen pga av att vi förmodligen gick runt och tänkte om vadå som kunde hända härnäst, så han lyckades med det.

  3. Det Bästa med hans besök var när han ritade i aulan och gjorde skämt (små skämt) det var kul och det var delvis oxkså kul när han introducerade sig själv!

  4. Hans nya bok som han pratade om vid slutet lät ganska spännande men jag hade nog hellre sett den om den var på film.

 9. Det var kul att lyssna på Johan för han var bra på att prata. Jag fick svar på dom frågorna jag ställde till honom och han svarade bra på dom. Jag minns inte något speciellt från hans besök men när vi var i aulan så ritade han snabbt. Jag blev inte intresserad av någon annan bok som han har skrivit för att jag tycker inte om att läsa så mycket.

 10. 1. Jag tyckte att han var bra på att prata.
  2. Vi fick ju inte välja precis egna frågor, men några frågor som jag hade i huvudet.
  3. Han ritade väldigt bra.
  4.Jag blev inte riktigt intresserad av någon av hans böcker för dom lät inte så trevliga.

 11. 1. Det var kul att träffa Johan och att ställa frågor till honom.
  2. Ja fick svar på frågorna jag hade.
  3. Att han var väldigt bra på att rita serier.
  4. Nej för jag tyckte inte om Mitt extra liv så jag tror inte jag hade tyckt om dom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*